De Martingale Strategie

Zoek een tafel met een kleine minimale inzet en een hoge maximale inzet. Klein beginnen is essentieel, omdat je de mogelijkheid wilt hebben om je verloren weddenschappen zoveel mogelijk te verdubbelen.

Stappen

  1. Zoek een tafel met een kleine minimale inzet en een hoge maximale inzet. Speel enkel op Europese Roulette tafel (Met een enkele 0 itt de Amerikaanse tafel met 0 en 00). Bekijk ons overzicht hier.
  2. Plaats een kleine inzet op zwart of rood; even of oneven; of 1-18 of 19-36. Dit zal het bedrag zijn wat je uiteindelijk wint.
  3. Als u wint, behoudt u de winst en zet u opnieuw de basis inzet in.
  4. Als u verliest, verdubbelt u uw oorspronkelijke inzet en zet u deze opnieuw in. (bv. Bij verlies van 1 EUR op rood zet u 2 EUR op rood) Tot dat u wint.
  5. Na winst gaat u terug naar het basis bedrag.

Voordelen

Relatief veilig.

Nadelen

Zoals bij elke gok strategie zijn er enkele nadelen aan de Martingale. Het is niet omdat de ene kleur 100 keer op rij heeft gewonnen, betekent niet dat de andere kleur waarschijnlijker is bij de volgende draai. Roulette spins hebben een kans van iets minder dan 50/50 vanwege de 0 en 00. Bovendien kun je na meerdere opeenvolgende verliezen de maximale inzet bereiken of geen geld meer hebben. Om deze roulette winnende strategie te laten werken, moet je een grote bankroll hebben. Ook is het tijdrovend om winsten te bekomen door de kleine opbrengsten.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.